Värmepumpar

Värmepumpar är ett smart sätt att värma upp sin bostad med. Det är ekonomiskt, miljövänligt och energibesparande. Grundidén med en värmepump är att utnyttja den energin som redan finns lagrad i luften, jorden, berggrunden eller vattnet.


Vi säljer och installerar alla modeller av Mitsubishis värmepumpar, och Gree. Vi tar även hem värmepumpar från andra fabrikat t.ex. Panasonic och Toshiba, m fl. Vi utför service på alla typer och märken på värmepumpar.


Vi har genom åren skaffat oss en gedigen kunskap om allt inom kyla och värme. Våra medarbetare på Kyla och Värme AB har erfarenhet och kompetens, vi ser hela tiden till att hålla oss uppdaterade med det senaste inom branschen.

värmepumpar

Kom ihåg ROT-avdraget

Läs mer här

Change Kylaggregat

Världens största luftvärmepump tillverkare GREE producerar var tredje luftvärmepump som är tillverkad i världen.


GREE har 70 000 anställda av vilka 5 000 är produktutvecklings ingenjörer. Bolagets årsomsättning överskrider 20-miljarder dollar i år.

Gree Change är en AC som snabbt kyler ner den varma inomhusluften. Därför lämpar den sig till både villor och kommersiella fastigheter för att få en behaglig inomhus-temperatur. Den har en stilren klarvit inomhusdel som gör att den passar fint in i hemmet och på kontoret. Pumpen styrs med en användarvänlig fjärrkontroll.

Gree Change är utvecklad med en avancerad inverter-teknologi för att skapa en energieffektiv och tystgående pump. Med ett SEER på 5,6 är pumpen mycket energieffektiv vilket ger en energisnål kylning. Gree Change är en pump utvecklad för AC användning, den är inte utvecklad för uppvärmning i de nordiska klimaten. Gree är världens största tillverkare av luftvärmepumpar, detta gör det möjligt att producera högkvalitativa pro- dukter till mycket konkurrenskraftiga priser

Kom i kontakt

Luftkonditionering

Installera luftkonditionering för ett bättre inomhusklimat. Kyla och Värme AB säljer, installerar, utför reparationer och service på både flyttbar samt fastmonterad luftkonditionering. Du är alltid välkommen att kontakta våra experter på luftkonditionering så att du får reda på vilka modeller som passar just dig och dina behov.


Vi har ett bra samarbete med våra leverantörer vilket gör att vi alltid kan erbjuda rätt produkter till våra kunder. Vi strävar efter att ge våra kunder rätt lösningar och bra service och vi försöker alltid tillgodose era behov.

Kyl, Frys & Ismaskin

Kyla och Värme AB i leksand har lång erfarenhet av allt inom kyla och värme. Vi säljer, installerar och utför service på olika kyl- och frysrum och även ismaskiner. Vi bygger och specialanpassar även olika typer av kyl- och frysrum efter behov till restauranger och butiker osv.


Vi kan även ta hem olika kyl- och frysdiskar till t.ex. konditorier, pizzerior och livsmedelaffärer i olika storlekar.


Vill du ha referenser på kyl- och frysrum är du varrmt välkommen att kontakta oss på Kyla och Värme AB.